Suomen Portugalinpodengot ry:n yhdistystuotteita on mahdollista ostaa suoraan erillisestä verkkokaupasta. Vaatteiden ja mukien osalta verkkokauppa toimii Spreadshirt-palvelun kautta, ja tilaukset hoidetaan ko. yrityksen välityksellä; Suomen Portugalinpodengot ry ei täten suoraan valmista tai toimita tuotteita tilaajalle. Osa tuotteiden kuvauksista on englanniksi. Yhdistyksen sivuilla näkyviä tuotteita voi myös muokata mieleisekseen Spreadshirtin designer-ohjelman avulla.

Tuotetoivomuksia tai kysymyksiä verkkokaupan sisällöstä voi lähettää osoitteeseen verkkokauppa (at) podengo.net. Muista tarkistaa aina vaatteiden kokomerkinnät ja tuotetiedot ennen tilaamista.

Huom! Tarkista tuotteiden lopullinen hinta aina ennen maksamista. Podengoyhdistyksen verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat vain painamattomille/logottomille tuotteille, podengologo 5€/kpl; tämä lisätään aina tuotteissa lopulliseen hintaan. Postimaksut tulevat Spreadshirtin hinnaston mukaisesti. Tuotteiden valmistajan hintamuutoksiin ei Podengoyhdistys voi vaikuttaa, mahdolliset tarjoukset hyödynnettävissä vain Spreadshirtin kautta.


No articles in Shop. Please rebuild cache.